Een betrouwbaar aannemersbedrijf Middelburg

Voor een betrouwbaar aannemersbedrijf Middelburg hoeft u niet verder te zoeken. Wij van DKS B.V., voorheen bouwbedrijf de Koster Struyk, zijn uw aannemersbedrijf in Middelburg en omgeving. Wij, als aannemer, nemen uw zorgen uit handen.

Het volledige traject van A tot Z kunnen wij uit handen nemen. Het prettige is dat wij hier veel ervaring mee hebben, terwijl het voor u niet vaak voor zal komen dat u een huis bouwt of een woning of kantoorpand volledig naar wens wilt verbouwen. Door onze ervaring kunnen wij veel voor u betekenen. Wij kennen veel onderaannemers en weten hoe zij werken en welke goed werk verrichten en welke minder goed.

Ook kunnen we kijken welke werkzaamheden aansluiten bij uw wensen en hierin de beste match te vinden. Wij coördineren alle bouwwerkzaamheden, waardoor uw droomwoning wordt gerealiseerd. Heeft u interesse? Of wilt u meer weten over ons bedrijf, neem dan een kijkje op de website.

  • Aannemersbedrijf MiddelburgBetrouwbaar
  • Veel ervaring
  • Traject van A tot Z
  • Volledig naar wens
  • Realiseren van droomwoning

DKS B.V. is een betrouwbaar aannemersbedrijf Middelburg

Bij DKS B.V. werken we volgens het principe dat uw wensen centraal staan. Dit maakt ons een goed en betrouwbaar aannemersbedrijf Middelburg. Bovendien hebben we al jaren ervaring in het bouwen van woningen maar ook in het verbouwen van woningen.

Er zijn natuurlijk veel verschillende vormen en grootte van verbouwen. Bij DKS B.V. nemen we iedere klus graag aan. Of het nu gaat om de verbouwing van een badkamer of wanneer u bijvoorbeeld nieuwe kozijnen of ramen wenst, maar ook het plaatsen van een dakkapel is een vorm van verbouwing waarin wij ruime ervaring hebben.

Meer informatie over DKS B.V.

Wenst u meer informatie over ons aannemersbedrijf Middelburg? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om onze werkzaamheden en ons bedrijf verder uit te leggen. Op onze website is een contactformulier terug te vinden. Indien u hier uw gegevens achter laat dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. E-mail is natuurlijk ook mogelijk naar bbdekoster@kliksafe.nl of bellen met nummer 0113-316903 of 06-53802780.

Bouwbedrijf de Koster-Struyk